kena curi :)

assalammualaikum semua..
hari nie aku rasa happy sangat..
sebab hari nie rasa macam da orang curi hati aku nie oleh seseorang.. hehe
nak tau spa ??
nama dia N_ _ _ _ A_ _ _ F_ _ _ _ _ _ B_ _ _ _ A_ _ _ _..
teka lah.. hehehe..
lepas nie, aku da pengganti baru lah..
tapi, tak tau lagi lah kalau dia suka kn aku..
kalau dia suka kn aku kan bestt.. hehe
tapi, dia suka lelaki romantik..
aku nie sudah lah bukan yang jenis yang romantik..
ala, confirm dia tak suka aku kalau macam nie.. hurmnn..
tambah2 lagi, dia suka dengan lelaki yang pandai agama..
memang tak lah aku..
aku nie bab2 agama nie lemah sikit..
tapi tak pe lah..
kawan pn jadi lah..
yang penting, aku dapat cuba bahagiakan dia kn.. 
insyaallah..
lagi pun, kalau da jodoh takkan kemana jgx kan??
tapi, harap2 da lah jodoh sama dia.. hehehe..
amiiiinnnn..
hurmm.. k, lh .. gua nak chow dulu.. ngantuk da nie..
bsok nak chat dengan dia lagi.. hehe
take care sapa yang bca nie ya.. 
memang kamu cumel lah baca blog nie..
bye2..


*kepada tuan punya nama tu, kalau terbaca blog aku nie..
kalau kao tak suka aku pn aku takk kesahh punn.. 
yang penting, hubunggan kita sebagai sahabat tak terputus k.. :)

Insyaallah kekal dan mudah2an meningkat..

                                    

assalammualaikum dan selamat sejahtera..
nampak tak result final exam semester 2 tu ??
da spoil sikit kan?
yang bm tu..
C+ ja..
tapi, aku bersyukur juga lah dengan keputasan aku tu..
sebab aku da try sedaya upaya aku..
tapi apa2 pun kan, result nie yang paling aku happy..
nak tau kenapa?
ok. pertama, aku teda meniru.
kedua, aku tak de mintak jawapan dari kawan(mana tak nya, dduk dpan sekali..haha)
ketiga, aku da buat persediaan walaupn last2 minit..hehe

dulu masa final exam semester 1, punya teruk result aku.
sampai 3 subjek aku gagal.
math,bi & sejarah aku gagal.
mana tak nya, sebelum exam, belajar pn sambil lewa ja.
pa lagi time exam, jawab pun main2.
sekali kluar result, ambikk kaooo !!
3 subjek gagal..
memang padan muka aku sendiri lah..haha
tapi yang penting da tunjukkan peningkatan aku pada sem2 nie..
lepas cuti nie lagi, tunggu resul final exam semester 3 lagi.
harap keputusan aku lebih baik dari result final exam semester 2.
dapat juga aku target pointer 3.5.
harap2lah..
ammiiiinnn..

hurmmm.. nie jelah kot entry aku malam nie..
nanti lagi aku update. byee2. :)

Bidadari tetap dihatiku selamanya

Assalammualaikum & salam sejahtera..
hari ini start suda kami budak2 kolej vokasional cuti sem3..
1 bln lagi nie cuti.. tak tau nak buat pa tyme cuti nie..
makan tidur makan tidur jalah alamatnya nie.. haha..
yang penting besok, aku pegi sipitang..
3hari 2mlm ja disana..
kira ok lah 2 kan?? dapat jgx aku release tension.. hehe..
belajar ja.. mau jugak jalan2 kn.. hope sem3 nie aku lulus.. aminn..

aku updated blog hari nie bukan nak cerita pasal kami cuti..
aku nak cerita pasal seseorang..
seseorang begitu bermakna dalam hidup aku..
nama dia Nurul Hafizah Binti Yhasser..
dia seorang yang simple but nice..
tutup aurat.. cantik.. yang penting dia nie perempuan yang memang terbaik lah dalam hidup aku lah..
memang bahagia lah hidup aku dengan dia nie dulu.. 
tapi sekarang, semua nya tinggal kenangan..
sebab kami da berpisah.. 
perpisahan nie berlaku antara aku dan dia,,
mungkin sebab aku.. aku banyak buat salah.. terlalu banyak..
salah satu nya, aku tak jaga dia dengan betul..
tapi apa boleh buat lah.. semua benda 2 berlaku..
orang tua2 cakap nasi da jadi bubur..
apa2 pun, biar pun aku da berpisah hampir setahun..
aku tetap tak boleh lupakan dia..
walaupun dia da jadi milik orang lain..
yang penting, orang yang aku sayang hidup bahagia walaupun hidup aku menderita kerana tak boleh melupakan dia..

hurmnnnn.. kadang2 aku nak jugak cuba rapat2 dengan dia balik..
tapi dia da jadi milik orang lain.. malas lah aku nak kacau awek orang..
nanti orang cakap lain pulak nanti..
biar jalah, yang penting sekarang aku fokus dengan pelajaran aku dulu..
lagi 2 tahun lebih lagi aku nak habis belajar..
lepas keja baru lah aku pikir pasal perempuan nie..
tapi bukan perempuan lain lah.. tetap fiza di hatiku..
itu pun kalau dia belum jadi milik orang lain lah.. kalau dia milik orang lain,,
relakan jalah.. menangis air mata darah sekali pun.. tetap dia milik orang lain kan..
tapi, hampir hari2 jugak aku nangis pasal dia nie.. tapi apa boleh buat lah..
sabar jalah.. lagi pun, jodoh di tangan allah..
da jodoh ada lah 2.. harap2 ada lah.. amin..

adeeyyhh, basah suda keyboard aku..
k, lah.. aku tak nak ceta lagi.. bye.. assalammualaikum