:'(

aku sedih betul2..
aku tak tau kenapa..
aku merasa sesuatu akan berlaku..
tapi aku tak tau pa..
kenapa lah dia macam menjauhkan diri dya?
sebab penyakit kao ka??
pleaseeee lah bagi tau ..
aku berharap kao baca entry nie..
aku merayu sangat2,,
talaong lh bagitau aku kenapa kao sekarang ??
pleaassseeee.. :'(

hilang sesuatu yang amat bernilai.

aku tak tau knap kao cuba menjauh kan diri kau dengan aku??
aku da buat salah ka sma kao ke??
atau pn sebab aku suka kao, kao cuba jauh kan diri kau dengan aku?
aku tau lh aku jarang contact kao, jarang mention kao d twitter or facebook..
tapi aku selalu doakan kao..
stiap kali aku solat aku doakan kao supaya cepat sembuh..
tapi knap kao cuba menjauh diri kao dengan aku ??
kao tau aku sedih.. aku sedih sangat2..
please lh miera kao ckp kt aku knap kao jauh kn diri kau dengan aku .. please lh miera..

Bye2 Mei.. Hye Jun :)

Pejam celik, pejam celik, bulan Jun suda rupanya..
tak sedar aku.. huhu..
pa2 pun, bye bye bulan Mei..
see you next year.. Insyaallah :D

Bulan Jun nie menunjukkan Semester 3 suda tamat..
Dan bermula lah suda Semester 4.. huh!!
Semester 4 nie banyak P&P kami untuk budak2 2 teknologi elektrik lah..
budak2 khursus lain tak tau lah..
hurmmnn nie na jadual kami untuk semester 4..

boleh tahan jgx kn jdual kmi ??
tapi apa boleh buat..
demi masa depan jgx..
yang senang, aku jgx nanty.. insyallah..
tapi apa2 pun, usaha mesti tetap di teruskan demi masa depan..
k, lh.. aku mao choww dulu.. 
tataa.. :D


Terkadang, kita tidak dapat 
apa yang kita impikan.
Lalu, kita menyalahkan takdir 
kerana terlalu kecewa.
sedangkan, kita tidak sedar,
apa yang kita perolehi adalah 
lebih baik dari yang kita 
harapkan. :')